Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε Περισσότερα...
Νέα Bluetooth Ακουστικά - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ | Νέες Βάσεις Κινητών Αυτοκινήτου - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Εξαντλήθηκε MyKronoz ZeFit 2 Activity Tracker for Android / iOs - Orange / Black
Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Πλέον μπορείς έυκολα να βελτιώσεις ποιοτικά την καθημερινότητά σου μέσα από το έξυπνο activity tracker με επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί έως 5 μέρες, σε συνδιασμό με την εφαρμογή για την συσκευή σου! Παρακολούθησε τον ύπνο σου και την κινητικότητα σου κατά την διάρκεια της μέρας και δες τα αποτελέσματα στην οθόνη της συσκευή σου!

Βελτίωσε τον τρόπο ζωής σου!

Το SmartBand βρίσκεται σε ασύρματη επαφή με το smartphone σου μέσω Bluetooth. Επίσης έχει πολλές έξυπνες λειτουργίες, όπως έξυπνο ξυπνητήρι και υπενθύμιση, την καταγραφή του ύπνου, μέτρηση των βημάτων και της απόστασης που περπάτησες, τις θερμίδες που κατανάλωσες κτλ. Η πληροφορία είναι στα χέρια σου μέσα από κατανοητά γραφήματα και εικόνες ώστε να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου!
Πόσο πραγματικά κοιμάσαι?

Η εφαρμογή αναλύει τον ύπνο σου και σε βοηθάει στο να τον βελτιώσεις! Το έξυπνο Wristband έχοντας αισθητήρες αναλύει την κινητικότητά σου κατά την διάρκεια του ύπνου. Παρακολούθησε την ποιότητα αλλά και ποσότητα του ύπνου σου! Όλα εύκολα, κατανοητά και απλά μέσα από γραφήματα και εικόνες!

Κατέγραψε την κάθε σου κίνηση

Με την εφαρμογή μπορείς επίσης να καταγράψεις όλες τις καθημερινές σου κινήσεις! Δες πόσα βήματα έκανες, όλες τις αποστάσεις, τις θερμίδες που κατανάλωσες αλλά και τον χρόνο που πέρασες εν κινήσει ή ακίνητος.
Εξατομικευμένες προτάσεις και επιβράβευση

Ο έξυπνος αλγόριθμος υπολογίζει και προτείνει βάση των μετρήσεων και των αποτελεσμάτων εξατομικευμένα μηνήματα για σένα! Επίσης, όλοι οι φίλοι σου που χρησιμοποιούν το ZeFit2 μπορούν να δούν την πρόοδό σου καθώς υπάρχει παρακίνηση για επιβράβευση (Badges & Achievements) μέσα από ένα πολύ διασκεδαστικό τρόπο!

Bluetooth 4.0!

Το WristBand βρίσκεται σε επαφή με το smartphone σου μέσω Bluetooth, με το πάτημα ενός κουμπιού πραγματοποιείται ασύρματη μεταφορά δεδομένων. Ακόμα και όταν βρίσκεσαι εκτός εμβέλειας από το smartphone σου, αυτό το αξεσουάρ τηλεφώνου αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με το τι κάνεις και τις μεταβιβάζει αυτόματα όταν πατήσεις το κουμπί της σύνδεσης.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ZeFit Wristband, USB αντάπτορα για σύνδεση/φόρτιση με τον υπολογιστή σου καθώς και οδηγίες χρήσης.

Με το MyKronoz ZeFit2 στον καρπό σου, η καθημερινότητά σου θα γίνει ευκολότερη και πιο διασκεδαστική.

 • Ασύρματη επικοινωνία: Bluetooth 4.0 BLE
 • Οθόνη: Touchscreen OLED 128x32p
 • Ενσωματωμένη μνήμη: Μνήμη τελευταίων 5 ημερών
 • Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη (55 mAh), έως 5 μέρες αυτονομία
 • Χρώμα: Μπλε
 • Συμβατές συσκευές:Android 4.3+ | Apple iOS 6.0 + | Windows Phone 8.1+ (όλα τα λειτουργικά θα πρέπει να υποστηρίζουν σύνδεση Bluetooth 4.0+)
 • Βάρος: 21 g
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67
 • Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 15.9-29.4 cm x 2 cm x 0.93 cm

Τρόποι Αποστολής:

 • Το Likebrands.gr σε συνεργασία με την courier Γενική Ταχυδρομική φέρνει τα προϊόντα στον χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.
 • Εάν βρίσκεστε στην πόλη της Καρδίτσας μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στον χώρο σας χωρίς χρέωση μεταφορικών.

 

Κόστος Αποστολής:

 • Δωρεάν στον χώρο σας για παραγγελίες άνω των 29,90€.
 • Για παραγγελίες μικρότερες των 29,90€ το κόστος ανέρχεται σε 2€.
 • Δωρεάν παράδοση στην πόλη της Καρδίτσας.

 

 

Υπαναχώρηση & Επιστροφές Προϊόντων

 

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το προϊόν που μόλις παραλάβατε και επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του?

Το www.likebrands.gr είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει προσφέροντάς σας πολύ απλούς και εύκολους τρόπους εξυπηρέτησης.  

Εφόσον ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις, η διαδικασία επιστροφής είναι απλή, εύκολη και άμεση.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης ή Επιστροφή λόγω λάθους επιλογής προϊόντος:

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  εντός 5 εργάσιμων θα σας στείλουμε το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει με μόνη χρέωση την τυχόν διαφορά της αξίας των προϊόντων ή θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τραπεζική κατάθεση σε Alpha Bank, Πειραιώς ή Εθνική. Σε περίπτωση που επιλέξετε ως αντικατάσταση προϊόν μικρότερης αξίας δεν θα λάβετε πίσω την διαφορά. Μπορείτε όμως να λάβετε έκπτωση ίση με την διαφορά στην επόμενη παραγγελία σας ή να επιλέξετε συμπληρωματικά δεύτερο προϊόν πληρώνοντας μόνο την τυχόν διαφορά της αξίας των προϊόντων.

 

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης ή Επιστροφής λόγω λάθους επιλογής προϊόντος:

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά καθώς επίσης και το νόμιμο παραστατικό Απόδειξη ή Τιμολόγιο αγοράς.

 

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης:

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί (ακουστικά handsfree, bluetooth, headphones).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με άθικτη συσκευασία δεν μπορεί να επιστραφεί. 

Τα έξοδα αποστολής του προς επιστροφή προϊόντος βαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που το επιστρέψετε με χρέωση δική μας ΔΕΝ θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

 

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος:

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία. Εφόσον παραλάβουμε την επιστροφή σας θα πραγματοποιήσουμε τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί πως το ελάττωμα δεν προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος και εντός 5 εργάσιμων θα προχωρήσουμε σε αποστολή του σωστού / Μη ελαττωματικού προϊόντος ή σε επιστροφή χρημάτων με τραπεζική κατάθεση σε Alpha Bank, Πειραιώς ή Εθνική.

Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος και Μόνο με την Γενική Ταχυδρομική με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας στο 24410 61112 ή στέλνοντας email: info@likebrands.gr 

Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες επιστροφής για την συγκεκριμένη περίπτωση εδώ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Διεύθυνση Επιστροφών:

Όλες οι παραπάνω αναφερόμενες περιπτώσεις υπαναχώρησης γίνονται στις κεντρικές μας αποθήκες στην διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 22, Καρδίτσα, 43132, 2441061112, LIKEBRANDS

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 24410 61112

 

Ακυρώσεις Παραγγελιών:

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει αλλάξει η κατάσταση της σε Στάλθηκε (εάν δεν έχει αποσταλεί). 

 

MyKronoz ZeFit 2 Activity Tracker for Android / iOs - Orange / Black

2 Χρόνια Εγγύηση

Τηλεφωνική παραγγελία; Καλέστε 24410 61112

Δωρεάν Μεταφορικά

 • Κωδικός Προϊόντος: ΚΙΝ5053
 • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
 • 29,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€
Το θέλεις αύριο (24/10); Παράγγειλε το μέσα σε 9 Ώρες, 10 Λεπτά
Ισχύει για παράδοση σε αυτές τις Πόλεις
Στις υπόλοιπες πόλεις παράδοση σε 2 εργάσιμες


Βρείτε Θήκη ή Tempered Glass για το κινητό σας σε 3 βήματα:
Ζήσε έξυπνα! Το Xiaomi Mi Band 3 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που καταγράφει τη ζωή σου και σου επ..
44,90€
Ex Tax: 36,21€
Τα Handsfree Baseus Encok H06, σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ακούτε την αγαπημένη..
12,99€
text_tax 10,48€
Κρατήστε το αγαπημένο σας smartphone με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το Baseus Multifunctional&nbs..
5,99€
text_tax 4,83€
Ασύρματο ακουστικό για κλήσεις hands-free. Baseus A01: Πραγματοποιήστε ή λάβετε κλήσεις ασύρματα on-..
14,90€
text_tax 12,02€
Η κάρτα μνήμης της Hoco, microSD 32GB Class 10 είναι σχεδιασμένη για να αποθηκεύει τα πολύτιμα αρχεί..
12,90€
text_tax 10,40€
Baseus S06 Bluetooth HeadsetΤα ασύρματα ακουστικά Baseus S06 Bluetooth Headset είναι σχεδιασμέν..
24,90€
text_tax 20,08€